Grand C4 Picasso kåret “Årets MPV og mest økonomiske feriebil”

I en klasse med skarp konkurrence overhaler Citroëns rummelige familiebil, Grand C4 Picasso, både Ford C-Max og VW Touran.

I en ny analyse lavet af bilpriser.dk tager Citroën sikkert tronen med både den stærke 120hk diesel og den friske 130hk benzin. Denne overlegne placering skyldes ikke bare de meget fordelagtige kampagnepriser, som der er på modellerne lige nu, men ligeledes de ”Best in Class” motorer, der giver kunderne meget lavt brændstofforbrug og dermed totaløkonomi.
1.6 Blue HDi versionen med 120 stærke diesel-heste til kun 269.990 kr. plus levering koster ifølge analysen over fire år og 80.000 km kun 2,54 kr. pr. km. Det svarer til 4.231 kr. om måneden uden forsikring og service. Benzinmodellen lander på 2,66 kr. pr. km eller 4.441 kr. om måneden. Forskellen ligger især i, at dieselmodellen kører fem km længere på literen, og at diesel er noget billigere end benzin.

Godt nyt for børnefamilierne
Analytikerne hos bilpriser.dk løftede selv øjenbrynene, da resultatet forelå. En så god totaløkonomi for en så stor bil som Citroën Grand C4 Picasso er meget usædvanlig. Og det er godt nyt for børnefamilierne, specielt da Grand C4 Picasso’en også byder på fem stjerner i EURO NCAP-testen.

– Vi ser et stor behov i markedet for den her type biler i takt med at familierne kræver, der skal være plads til delebørn, legekammerater med videre. Heldigvis er udvalget på markedet i dag stort, bilerne mangler ikke komfort eller udstyr, siger Thomas Groth, ansvarlig for Autorola Gruppens bilvurderingstjeneste bilpriser.dk. Han har selv haft flere syvsæders biler og har med stor fornøjelse kørt på ferie i en Citroën C4 Grand Picasso.

Vi bruger cookies. Når du klikker videre, accepterer du automatisk vores cookie- og privatlivspolitik. » Læs mere her
OK