Autoriseret autoværksted

Vi reparerer og servicerer alle mærker, med speciale i Peugeot og Citroën bilmodeller.

Siden 1995 har vi været autoriseret Peugeot-værksted og i 2017 blev vi også autoriseret Citroën-værksted. Vores værksted er højt specialiseret og vores mekanikere er altid opdateret med nyeste viden i form af efteruddannelse. Nogle af vores mekanikere har været ansat i over 20 år og besidder derfor et meget stort knowhow om de enkelte bilmodeller.

Det er vigtigt for os at give dig og din bil den bedste service. Vi evaluerer altid vores arbejde og vores kunders tilfredshed er altafgørende for os.

Du er altid velkommen til at kontakte en af vores værkførere og høre hvordan vi kan hjælpe med reparation og service af din bil.

Har du fået en skade

Vores kompetente pladeværksted klarer enhver skadesag. Med speciale i Peugeot og Citroën er vi din garanti for at din skade udføres korrekt og med de rigtige reservedele.

Serviceeftersyn

Få lavet dit service hos os. Det garanterer din bil en lang levetid og en sikkerhed for dig og din bils passagerer. Er din Peugeot over 5 år, har vi et særligt fordelagtigt serviceprogram, du kan læse mere om her: Serviceeftersyn 5+ & 10+

Kontaktpersoner på værkstedet

Søren Christensen
Værkfører
Tlf. 51 63 08 64
sc@klausbuus.dk

Preben Jensen
Værkførerassistent
Tlf. 51 63 08 62
pj@klausbuus.dk

 

Jacob Lindgren
Værkførerassistent
Tlf. 96 98 32 06
jl@klausbuus.dk

Kontakt værkstedet

Kontakt os på nedenstående tlf. nummer, hvis du har spørgsmål til værkstedet. Eller skal have en tid til service eller reparation af din bil.

Tlf.: 98 62 22 24

Email: sc@klausbuus.dk

Åbningstider:
Mandag til torsdag: kl. 7.45 – 16.00
Fredag: kl. 7.45 – 15.00
Weekend: Lukket