Om Klaus Buus

Velkommen hos bilhuset Klaus Buus

Klaus Buus startede sin egen bilforretning i 1995 efter selv at have været bilsælger igennem mange år. Du møder fortsat Klaus i forretningen, hvor han meget gerne tager imod kunderne som en del af salgsteamet.

Siden er det gået stærkt med udbygning af forretningen. Klaus Buus A/S har siden 1995 været autoriseret Peugeot forhandler og blev i 2017 autoriseret Citroën forhandler. Bilhuset råder over en stor indendørs udstilling, samt et stort udvalg af klargjorte brugte biler.

Hos Klaus Buus A/S er der selvfølgelig også autoriseret værksted for begge mærker, med højtuddannede medarbejdere. Værkstedet klarer alle former for reparationer, service samt skadessager.

Firmaet beskæftiger pt. 20 medarbejdere, hvor nogle har været ansat i over 20 år. Uanset om du kommer ind i salgs-afdelingen eller på værkstedet, er vores største mål, at du føler dig rigtig velkommen og oplever den bedste kundeservice.

Vi er passionerede omkring biler og du er altid velkommen til at komme forbi til en bilsnak og eventuelt en uforpligtende prøvetur. Vores vision er altid at have nyeste viden om modeller og udstyr indenfor Peugeot og Citroën.

Vi glæder os til at byde dig velkommen.